Vluggertjes

oktober 19, 2010 – 21:12

Vluggertjes

Lokatie: Mesch Lengte rit: 66.4 Hoogtemeters: 796
Tijd: 02 uur, 31 minuten Gemiddelde: 26,4 Km/h Beeld: 16:46

Vroeger was ik er wel van. De laatste tijd niet meer. Nu ben ik meer van ’lang en goed’ in plaats van ’kort en snel’. Dit geldt voor zowel mijn werk als voor de wekelijkse rit op zaterdag of zondag. Ik wil hier niet mee zeggen dat kort en snel niet meer voldoet. In tegendeel soms is het juist wenselijk; net als afgelopen zondag. Ik had weinig tijd dus zei Marjolein: ”Nou hup… maar wel snel!”

Ik spring dus op de fiets om in goed drie uur terug te keren. We hadden immers genoeg voor te bereiden voor morgen. Morgen gaan we elkaar namelijk het ’ja-woord’ geven. Maar ook de teringbende van gisteren moest nog worden opgeruimd. Gisteren vierde Liewe namelijk zijn eerste kinderfeestje. Maar om het kort te houden schrijf ik daar volgende week wel wat over. Nu heb ik haast. Weinig tijd ook om een goed stuk te schrijven.

Fijn was het vluggertje van vandaag wel. Effe snel op en neer naar Aubel en terug. Lekker effectief nog 800 hoogtemeters meepakken om toch de benen een beetje pijn te doen.

Tags: , ,


 1. 3 Responses to “Vluggertjes”

 2. By Kleine kluit on okt 28, 2010 | Reply

  Vroeger was je er wel van, nu niet meer. Op zaterdag de ‘wekelijkse rit’. Liever lang en goed, dan kort en snel. Van marjolein mag t, maar dan wel snel…
  Deze blog gaat over wielrennen toch!?

 3. By Moedersch on okt 29, 2010 | Reply

  Wat moet ik hier toch mee,
  moet ik ook al tussen de regeltjes gaan lezen?
  Succes met alles !!!

 4. By FAKU/Jan. on okt 31, 2010 | Reply

  Kort maar Krachtig en goed doordacht, geeft veelal een goed resultaat.

Post a Comment